_

Prezentare generală

S.C. VLD Management S.R.L. este o companie cu experiență, care asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, consultanță în domeniu, amenajări interioare, instalare sisteme de încălzire, ventilare și climatizare.
Înființată în anul 2007, societatea a reușit să se dezvolte continuu, ajungând astăzi o firmă de construcții apreciată, într-un domeniu în care calitatea și promptitudinea sunt atribute esențiale, deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi și este în măsură să găsească soluții personalizate de la proiectare până la execuția la cheie a obiectivelor.
Societatea se află într-un permanent proces de perfecționare, având totodată grijă ca personalul propriu să fie foarte bine motivat și să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, dezvoltând în același timp relații de colaborare corecte și trainice cu partenerii săi arhitecți, ingineri de structuri, designeri, furnizori și producători de materiale de construcții.
Obiectivul de bază al companiei noastre este de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a crește satisfacția clientului.
Societatea este certificată ISO 9001, pentru activități de antrepriză în construcții, construcții civile și industriale, structuri de rezistență, finisaje interioare, fațade, placări ceramice, sape și tencuieli mecanizate etc, fiind preocupată de implementarea standardelor internaționale, specialiștii în domeniu asigurând proiectarea și implementarea unui sistem de management al calității, mediului și al sănătății și securității ocupaționale în activitatea desfășurată.
Sistemul de management implementat ne permite să avem o organizare internă eficientă, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind creșterea calității muncii noastre și implicit satisfacerea cerințelor beneficiarilor noștri.
Certificarea ISO 9001 reflectă implementarea de către VLD Management S.R.L. a unui sistem de calitate recunoscut internațional și care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor și serviciilor, cât și pentru managementului firmei.
Avantajele certificării sunt ameliorarea certă a sistemului de management al sănătății și securității ocupaționale, îmbunătățirea nivelului de control în privința conformității cu legislația în vigoare, prevenirea producerii de accidente și incidente, eficiență și reducerea costurilor, o mai bună imagine publică și obținerea siguranței pentru clienții și partenerii noștri.

Construire și amenajări complete spații industriale, comerciale și rezidențiale

86

Amenajări interioare

78

Construcții civile și industriale

89

Instalare sisteme de încălzire, ventilare și climatizare

VLD Management

Soluții complete pentru o gamă largă de activitati!

_

Perspectiva de dezvoltare

În condițiile unei piețe care devine tot mai competitivă, cum este piața construcțiilor, companiile nu pot supraviețui sau nu se pot dezvolta decât printr-o activitate desfășurată la cel mai înalt nivel.

 

S-a demonstrat că factorul esenţial în succesul unei firme îl reprezintă cunoaşterea şi satisfacerea consumatorilor vizaţi printr-o ofertă superioară, iar marketingul este acea funcţie a unei firme însărcinată cu definirea categoriilor de consumatori vizaţi şi a celor mai bune modalităţi de a le satisface nevoile şi dorinţele la un nivel competitiv şi profitabil.

 

Considerăm că o strategie de marketing este necesară și chiar binevenită în orice firmă, care îşi dorește o organizare și o dezvoltare cât mai eficientă a activităţii sale.

 

La nivelul anului 2022 au fost duse la bun sfârșit proiecte cu o valoare de piață de circa 5 milioane de euro, proiecte ce au cuprins atât domeniul construcțiilor cu preponderență industriale dar și proiecte ce au reprezentat contracte în derulare privind realizarea de instalații HVAC, dar și mentenanță și reparații în domeniul HVAC, instalții electrice, sanitare, pluviale și menajere.

 

În ultimii 5 ani, societatea noastră a construit sau modernizat spații comerciale la nivel național în număr de peste 80 de astfel de spații.

 

În perspectiva anului în curs vom continua să oferim servicii de calitate pentru clienții noștri existenți și nu numai, având la bază aceleași standarde de calitate și profesionalism în ceea ce privește serviciile mai sus enumerate.

_

Cifra de afaceri

Contactează-ne și hai să lucrăm împreună!

    _

    Număr de angajați